Pit de pollastre empanat amb crema de plàtan
Una combinació que t'encantarà
Aquest pollastre se serveix acompanyat amb una crema de plàtan i curri que farà que el pollastre empanat tinga un gran sabor.
Proveu de cuinar-lo a casa i conteu-nos si ha agradat als més xicotets de casa o no.
Ingredients
- 2 pits de pollastre
- 1 l de llet
- 4 ous
- 200 g de formatge crema
- 3 plàtans
- 1 llima
- Creïlles
- Cereals de dacsa
- Pa ratllat
- Farina
- Curri en pols
Elaboració
- Macerem els pits de pollastre en llet durant dos o tres hores.
- Tallem les creïlles, les confitem a foc baix i les reservem.
- Per altra part, triturem els plàtans amb el formatge i el curri, i ho reservem.
- Barregem els cereals amb pa ratllat.
- Escorrem el pollastre, el trossegem i el salem.
- Passem el pollastre per farina, ou i la mescla de pa ratllat i cereals.
- Tornem a fregir les creïlles en oli ben calent fins que es rossegen.
- Fregim les tires de pollastre.
- I les servim amb la crema de plàtan i les creïlles.
Truquet
L'àcid làctic de la llet descompon les proteïnes de la carn i fa que el pollastre siga supertendre.