Directes
Ara en la televisió
LES NOTÍCIES DEL MATÍ
Ara en la ràdio
LES NOTÍCIES DEL MATÍ

Pizza de bròcoli: baixa en hidrats, sense farina i molt saludable

Fàcil

Una recepta ràpida i senzilla que ens mostra la influenciadora Lucía Balaguer en La cuina de Morera

Preparem una pizza de bròcoli en 'La cuina de Morera'
  • 100 g de bròcoli
  • 1 ou
  • 2 cullerades d’avena
  • Sal i pebre
  • 1 polsim d’all en pols
  •  1 culleradeta d’oli
  • 1 tomaca
  • 200 g formatge
  1. Introduir en la batedora de got els 100 grams de bròcoli, un ou, dues cullerades d'avena, un pessic de sal i pebre i un polsim d'all.
  2. Batre molt bé tots els ingredients.
  3. Posar la mescla en una paella amb un poc d'oli.
  4. Remenar la mescla i deixar-la coure pels dos costats durant cinc minuts.
  5. Afegir per damunt tomaca, formatge i els ingredients que us agraden.
  6. Tapeu-ho un parell de minuts fins que el formatge s'haja fos.
  7. Tastar aquesta deliciosa pizza.
Cuina

També et pot interessar