Directes
Ara en la televisió
XINO XANO
Ara en la ràdio
CADENA DE VALOR (reemissió)

Pollastre a la caçadora

Fàcil
1 hora
4 persones

Cuina italiana

Pollastre a la caçadora
06 de febrer 2024 - 20:05
  • 1/2 pollastre trossejat 
  • 3 carlotes 
  • 3 cebes 
  • 3 alls
  • 100 g de tomaca seca
  • Olives verdes sense pinyol
  • Tomaca concentrada
  • Corfa de llima
  • Timó
  • Oli OVE
  • Vi blanc 
  • Caldo de pollastre 
  • Pebre negre
  • Sal

Per al gratinat:

  • Pa ratllat 
  • Formatge Grana Padano ratllat
  • Ratlladura de llima 
  • Alfàbega fresca 
  • Julivert fresc o cebollí
  1. Daurem el pollastre i el reservem.
  2. Sofregim l’all, la ceba i la carlota.
  3. Hi afegim corfa de llima, tomaca concentrada i seca, olives i vi blanc.
  4. Hi incorporem el pollastre i ho deixem coure.
  5. Hi agreguem el caldo i ho deixem coure durant 25 minuts més.
  6. Barregem el pa amb el formatge, la llima i les herbes.
  7. Empolvorem el guisat amb la barreja.
  8. Ho posem a gratinar al forn.

L'origen: Itàlia

El pollastre a la caçadora és un segon plat típic italià, una d'eixes receptes tradicionals que continuen sent un èxit assegurat els dies de celebrar, gràcies en gran part a la deliciosa salsa a base de ceba, carlota, tomaca, vi i el mateix suc del pollastre. 

A França es coneix com poulet chasseur, i no hem de confondre la salseta de verduretes que resulta de cuinar este pollastre amb la coneguda com salsa caçadora, que és una salsa feta amb xampinyons i cansalada saltats amb mantega i ceba. És a dir, no és el mateix un pollastre a la caçadora que un pollastre amb salsa caçadora.

Receptes del món Receptes amb carn

També et pot interessar