Directes
Ara en la televisió
LA CUINA DE MORERA
Ara en la ràdio
FÓRMULA TERRITORI (reemissió)

Pollastre amb orxata

Fàcil
45 minuts
4 persones

No sols acompanya els fartons

Pollastre amb orxata
04 de setembre 2023 - 20:05
  • 4 besanques de pollastre
  • 1 napicol
  • 1 ceba
  • 1 vitet verd fresc
  • Orxata
  • Prunes seques sense pinyol
  • Cúrcuma
  • Sal de romer
  • Oli OVE
  1. Salem les besanques i, en una cassola baixa, les daurem i les reservem.
  2. En el mateix oli, daurem la ceba tallada a la juliana.
  3. Hi afegim el napicol tallat a bastonets.
  4. Hi agreguem vitet picat, les prunes seques i ho sofregim.
  5. Quan la ceba estiga blaneta, incorporem el pollastre de nou a la cassola.
  6. Hi afegim cúrcuma i hi aboquem l’orxata, sense arribar a cobrir-ho del tot.
  7. Quan alce el bull, ho deixem coure a foc baix durant 30 minuts, aprox.

Nutrició: orxata

Es tracta d’un aliment de baix perfil nutricional, és a dir, conté pocs nutrients en relació amb les calories que aporta. Això es deu en certa manera al sucre afegit que se sol posar a l’orxata envasada. Si tenim la possibilitat de fer-nos-la nosaltres, podem reduir eixe contingut, ja que té una aportació interessant d’àcids grassos i enzims, així com un poc de ferro.

Receptes d'estiu Receptes fàcils Receptes amb carn

També et pot interessar