Pollastre amb peres
Un toc diferent per al pollastre de tota la vida!
El pollastre amb peres és una recepta típica de la comarca de l'Alt Millars, un plat molt saborós amb una elaboració senzilla. Perfecta per a gaudir en família
Ingredients
- Un pollastre de corral d'1,5 kg
- 5 peres
- 1 ceba
- 1 carabasseta
- Mig got de caldo de pollastre
- Mig got de vi blanc
- 3 alls
- Fècula de dacsa
- 1 rameta de romer
- Oli OVE
- Sal grossa
- Sal
Elaboració
- Posem en una safata la ceba, els alls i romer.
- Hi afegim les peres, vi blanc i caldo de pollastre.
- Posem en l'interior del pollastre una pera i el salpebrem.
- Cosim el pollastre i el freguem amb sal grossa.
- Posem el pollastre en la safata i l'enfornem a 180 °C.
- Passats 30 minuts, li peguem la volta al pollastre.
- Hi incorporem la carabasseta a rodanxes i romer.
- Hi aboquem més caldo i el tornem al forn.
- Fem una salsa amb el suc de la cocció espessit amb fècula de dacsa.
- Servim el pollastre amb les peres, les verdures i la salsa.
- Ho adornem amb una rameta de romer.
Com cosir un pollastre
Normalment, se solen cosir algunes peces de carn quan les portem al forn perquè no es deformen. Algunes són més complicades i s'han de cosir amb agulla, però d'altres, com un pollastre al forn, no necessiten agulla, però sí que és recomanable cosir-les, per a mantindre la forma i perquè no se n'isca el contingut de l'interior.