Directes
Ara en la televisió
CIUTATS DESAPAREGUDES

Pollastre rostit amb crosta de formatge

Fàcil
90 minuts
4 persones

No sols l'arròs porta crosta

Pollastre rostit amb crosta de formatge
26 d'octubre 2023 - 20:05
  • 1,5 kg de cuixa i contracuixa de pollastre
  • 1 ceba tendra 
  • 2 pomes
  • 2 llimes
  • 75 g de formatge curat
  • 100 g de pa ratllat
  • 200 ml de cervesa
  • Clau d'olor
  • Timó sec
  • Orenga seca
  • Oli OVE
  • Pebre negre
  • Sal
  1. Marinem el pollastre amb el suc de llima i timó.
  2. Escorrem el pollastre, el daurem i el reservem.
  3. En una font, hi posem la ceba i clau d’olor.
  4. Hi afegim el pollastre i la cervesa i ho enfornem a 170 °C durant 20 minuts.
  5. Hi afegim llima i la poma a gallons.
  6. Mesclem pa ratllat i formatge ratllat.
  7. Cobrim el pollastre i les verdures amb la mescla.
  8. Ho gratinem fins que quede una crosta daurada.

Nutrició: formatge curat

Com més curat siga el formatge, més alt serà el contingut en calories (té al voltant de 450 kcal). En té més que el semicurat i, per descomptat, que el tendre. De la mateixa manera, el contingut de lactosa dels formatges curats és més baix que el del tendre o el semicurat.

Receptes amb carn

També et pot interessar