Pollastre rostit amb crosta de formatge
No sols l'arròs porta crosta
Amb aquesta recepta ens posem creatius a La cuina de Morera i fem un pollastre rostit amb crosta de formatge. Podria ser una recepta de Pego per això de la crosta, però no.
Anota els ingredients!
Ingredients
- 1,5 kg de cuixa i contracuixa de pollastre
- 1 ceba tendra
- 2 pomes
- 2 llimes
- 75 g de formatge curat
- 100 g de pa ratllat
- 200 ml de cervesa
- Clau d'olor
- Timó sec
- Orenga seca
- Oli OVE
- Pebre negre
- Sal
Elaboració
- Marinem el pollastre amb el suc de llima i timó.
- Escorrem el pollastre, el daurem i el reservem.
- En una font, hi posem la ceba i clau d’olor.
- Hi afegim el pollastre i la cervesa i ho enfornem a 170 °C durant 20 minuts.
- Hi afegim llima i la poma a gallons.
- Mesclem pa ratllat i formatge ratllat.
- Cobrim el pollastre i les verdures amb la mescla.
- Ho gratinem fins que quede una crosta daurada.
Nutrició: formatge curat
Com més curat siga el formatge, més alt serà el contingut en calories (té al voltant de 450 kcal). En té més que el semicurat i, per descomptat, que el tendre. De la mateixa manera, el contingut de lactosa dels formatges curats és més baix que el del tendre o el semicurat.