Pollastró amb carlotes Vichy i salsa bombai
Cuinem amb pollastró
Aquesta recepta, encara que té una dificultat mitjana, requereix conéixer conceptes de cuina bàsics i tindre un poc de temps per tal d'elaborar-la. La resta és fàcil d'assumir
Ingredients
- 1 pollastró
- 2 alls
- Timó fresc
- Pebre blanc
- Cebollí fresc
- Oli d’oliva 0,4°
- Sal
Per a les carlotes Vichy:
- 3 carlotes
- 25 g de mantega
- Caldo de pollastre
- Julivert fresc
- Pebre blanc
- Sal
Per a la salsa bombai:
- 250 g de nata
- 2 tomaques
- Curri en pols
- Julivert fresc
Elaboració
- Sofregim els trossos de pollastre i hi afegim uns alls i unes rametes de timó.
- En una altra paella, desfem la mantega amb una miqueta d’oli.
- Hi afegim les carlotes tallades a rodanxes, sal, pebre i una miqueta de caldo de pollastre.
- Quan estiguen sofregides, hi afegim julivert picat i les reservem.
- Per altra part, coem la nata amb unes culleradetes de curri.
- Hi agreguem la tomaca ratllada i deixem que es coga fins que reduïsca i, en l’últim moment, hi afegim julivert picat.
- En un plat fondo, servim una base de la salsa, hi posem damunt les carlotes i, per últim, el pollastró.
- Ho decorem amb unes rametes de cebollí.
Fàcil de trobar
Els pollastrons són relativament fàcils de trobar en un establiment ben assortit. És un pollastre d'un mes i un pes màxim de 500 grams de carn tendra, encara que d'escàs sabor.