Pollastró amb carlotes Vichy i salsa bombai

Intermedi
4 persones

Cuinem amb pollastró

Pollastró amb carlotes Vichy i salsa Bombai
Pollastró amb carlotes Vichy i salsa bombai
16 de setembre 2022 - 20:00

Aquesta recepta, encara que té una dificultat mitjana, requereix conéixer conceptes de cuina bàsics i tindre un poc de temps per tal d'elaborar-la. La resta és fàcil d'assumir

  • 1 pollastró 
  • 2 alls
  • Timó fresc
  • Pebre blanc
  • Cebollí fresc
  • Oli d’oliva 0,4° 
  • Sal

Per a les carlotes Vichy:

  • 3 carlotes 
  • 25 g de mantega 
  • Caldo de pollastre
  • Julivert fresc 
  • Pebre blanc
  • Sal

Per a la salsa bombai:

  • 250 g de nata 
  • 2 tomaques 
  • Curri en pols 
  • Julivert fresc
  1. Sofregim els trossos de pollastre i hi afegim uns alls i unes rametes de timó.
  2. En una altra paella, desfem la mantega amb una miqueta d’oli.
  3. Hi afegim les carlotes tallades a rodanxes, sal, pebre i una miqueta de caldo de pollastre.
  4. Quan estiguen sofregides, hi afegim julivert picat i les reservem.
  5. Per altra part, coem la nata amb unes culleradetes de curri.
  6. Hi agreguem la tomaca ratllada i deixem que es coga fins que reduïsca i, en l’últim moment, hi afegim julivert picat.
  7. En un plat fondo, servim una base de la salsa, hi posem damunt les carlotes i, per últim, el pollastró.
  8. Ho decorem amb unes rametes de cebollí.

Fàcil de trobar

Els pollastrons són relativament fàcils de trobar en un establiment ben assortit. És un pollastre d'un mes i un pes màxim de 500 grams de carn tendra, encara que d'escàs sabor.

També et pot interessar

stats