Directes
Ara en la televisió
A LA SACA

Potatge de tota la vida

Fàcil
2 hores
4 persones

Pura tradició

Potatge de tota la vida
19 d'octubre 2023 - 20:05
  • 500 g de cigrons 
  • 500 g de costella de porc
  • 250 g de cansalada ibèrica
  • 1 maneta de porc
  • 1 ceba tendra
  • 4 alls
  • 2 carlotes
  • 1 xoriç 
  • Tomaca triturada
  • Llorer
  • Pebre roig dolç
  • Oli OVE
  • Sal
  1. Posem els cigrons a remulla durant 24 hores.
  2. Sofregim la costella.
  3. Hi afegim la ceba, els alls i les carlotes i llorer.
  4. Hi incorporem el pebre roig i la tomaca.
  5. Hi afegim la maneta, l’embotit i la cansalada i ho sofregim.
  6. Hi incorporem els cigrons, ho cobrim amb aigua i ho rectifiquem de sal.
  7. Ho tapem i ho deixem coure uns 35 minuts.

Els secrets del potatge

Els secrets per fer un bon potatge són l’elecció de verdures i llegums de qualitat, però també:

Receptes amb carn Guisats

També et pot interessar