Directes
Ara en la televisió
LES NOTÍCIES DEL MATÍ
Ara en la ràdio
LES NOTÍCIES DEL MATÍ

Putxero valencià

Fàcil
5 hores
4 persones

Amb Tere Carrascosa

Putxero valencià
19 de gener 2024 - 20:05
  • Ossos de porc i de vedella
  • Garreta i costella de vedella
  • Careta i peus de porc
  • Cansalada
  • ¼  de gallina
  • 200 g de cigrons 
  • 1 xoriç curat
  • 1 botifarra
  • 1 blanquet
  • Costelles i embotit a l’orsa
  • ½ porro
  • 2 branques d’api
  • 1 nap
  • 2 carlotes
  • 1 xirivia
  • 3 creïlles
  • Safrà
  • Sal

Per a les pilotes:

  • 200 g de carn de porc picada
  • 300 g de carn de vedella picada
  • 250 ml de llet
  • 100 g de pa ratllat
  • 2 ous
  • 2 alls
  • Ratlladura de llima
  • Pinyons
  • Julivert fresc picat
  • Pebre negre
  • Sal
  1. Posem a coure els ossos i les carns més dures.
  2. Hi afegim els cigrons i el xoriç i ho deixem coure una hora i mitja.
  3. Incorporem la carn de porc i les carns a l’orsa i ho deixem coure 1 hora.
  4. Pastem les pilotes i els donem forma.
  5. Afegim a l’olla les verdures i les pilotes i ho deixem coure 30 minuts.
  6. Ho rectifiquem de sal i hi afegim safrà.

Aposta per la cuina de cullera

Tere Carrascosa va recollir les receptes de tota la seua família i amb elles va construir una carta que fa gust de poble. La seua cuina ha sigut sempre una aposta per la cuina de cullera que els ha portat, amb els anys, a guanyar-se el reconeixement i el respecte de tots els aficionats a la bona taula. Des de la seua inauguració, han sigut reconeguts per Turisme, per la confraria de la Bona Taula, s'han alçat amb els primers premis d'arròs caldós, espardenyà o putxero en l'àmbit de la Comunitat Valenciana, i van ser distingits per la Federació Empresarial d'Hostaleria. No hi ha guia especialitzada que no els recomane.

Receptes valencianes Receptes amb carn

També et pot interessar