Raviolis casolans farcits de formatge i herbes
Plat amb aromes del Trastévere en vespa!
La següent recepta que tenim ara ens transporta a Itàlia, el bressol de la pasta. Farem un plat de pasta fresca molt senzill, però amb el qual triomfem segur. Raviolis casolans farcits de formatge i herbes. Este és el farciment que proposem, però com que fem la pasta nosaltres mateixos, tenim la llibertat de fer qualsevol altre farciment.
Ingredients
- 400 g de farina
- 250 g de formatge crema
- 4-6 ous
- Formatge parmesà
- Julivert fresc
- Cebollí
- Orenga fresca
- Sàlvia fresca
Per a la salsa:
- 250 ml de nata
- 1 carabasseta
- 1 ceba
- 3 alls
- Nou moscada
- Pebre negre
- Sal
Elaboració
- Pastem bé els ous amb la farina i ho deixem reposar 30 minuts.
- Mesclem les herbes aromàtiques amb el formatge crema i ho reservem.
- Dividim i estirem la massa, i hi posem punts de farcit.
- Ho tapem amb l’altra mitat de la massa i tallem els raviolis.
- Sofregim les verdures i hi afegim la nata, nou moscada, pebre i sal.
- Coem els raviolis en aigua abundant i els incorporem a la salsa.
- Servim la pasta amb la salsa i ho acabem amb formatge parmesà.
Nutrició: la pasta fresca
Té menys fibra però també menys calories que la pasta seca. Alt rendiment energètic, ideal per a esportistes i també per a estudiants, ja que afavorix el rendiment intel·lectual (el cervell es nodreix de glucosa, la qual es troba en els hidrats de carboni).