Directes
Ara en la televisió
EN DIRECTE
Ara en la ràdio
PODRÍEM FER-HO MILLOR

Rellom a la pasta fullada amb salsa de nabius

Fàcil
45 minuts
4 persones

Per a lluir-se

Rellom a la pasta fullada amb salsa de nabius
21 de desembre 2022 - 19:59
  • 1 peça de rellom de porc
  • 1 pasta fullada de mantega
  • 1 paquet de nabius congelats
  • 1 manoll d'espàrrecs 
  • 1 cebollí 
  • 2 ous
  • 4 creïlles
  • Mantega
  • Sucre moreno
  • Herbes provençals
  • Anou moscada
  • Pebre negre
  • Sal
  1. Salpebrem la carn i la daurem amb les herbes.
  2. Emboliquem la carn amb la pasta fullada.
  3. Ho pintem amb ou batut i ho enfornem a 200 ºC.
  4. Bollim les creïlles i les triturem amb la mantega.
  5. Torrem els espàrrecs a la planxa.
  6. Coem els nabius amb sucre.
  7. Servim la carn amb el puré de creïlla, els espàrrecs i la salsa de nabius.

El rellom

Esta peça es troba en la cavitat abdominal del porc (el que seria la renyonada) i tan sols s'obtenen dues peces de cada animal. Podem cuinar-lo sencer, al forn, o tallar-lo en medallons per a fer a la planxa o en guisats. Si el tenim envasat al buit ens pot aguantar perfectament 15 dies en la nevera, i també podem congelar-lo. 

Siga com siga la tècnica que s'utilitze, ha de quedar rosat per dins perquè no perda la sucositat, sense arribar a donar-li un punt de cocció “poc fet”, com podem fer amb la vedella o el bou, ja que tampoc resulta agradable. Combina molt bé amb salses dolces.

Receptes amb carn Receptes fàcils Receptes de Nadal

També et pot interessar