Rellom a la pasta fullada amb salsa de nabius
Per a lluir-se
Hui farem un rellom de porc a la pasta fullada amb una salsa de nabius que estarà espectacular. Una recepta per a impressionar, perfecta per als menjars copiosos del Nadal, que està feta en un bufit!
Anota els ingredients!
Ingredients
- 1 peça de rellom de porc
- 1 pasta fullada de mantega
- 1 paquet de nabius congelats
- 1 manoll d'espàrrecs
- 1 cebollí
- 2 ous
- 4 creïlles
- Mantega
- Sucre moreno
- Herbes provençals
- Anou moscada
- Pebre negre
- Sal
Elaboració
- Salpebrem la carn i la daurem amb les herbes.
- Emboliquem la carn amb la pasta fullada.
- Ho pintem amb ou batut i ho enfornem a 200 ºC.
- Bollim les creïlles i les triturem amb la mantega.
- Torrem els espàrrecs a la planxa.
- Coem els nabius amb sucre.
- Servim la carn amb el puré de creïlla, els espàrrecs i la salsa de nabius.
El rellom
Esta peça es troba en la cavitat abdominal del porc (el que seria la renyonada) i tan sols s'obtenen dues peces de cada animal. Podem cuinar-lo sencer, al forn, o tallar-lo en medallons per a fer a la planxa o en guisats. Si el tenim envasat al buit ens pot aguantar perfectament 15 dies en la nevera, i també podem congelar-lo.
Siga com siga la tècnica que s'utilitze, ha de quedar rosat per dins perquè no perda la sucositat, sense arribar a donar-li un punt de cocció “poc fet”, com podem fer amb la vedella o el bou, ja que tampoc resulta agradable. Combina molt bé amb salses dolces.