Directes
Ara en la televisió
DUEL DE VEUS
Ara en la ràdio
FÓRMULA TERRITORI (reemissió)

Rémol amb salsa tallada d'herbes

Fàcil
45 minuts
2 persones

Plat lluïdor

Rémol amb salsa tallada d'herbes
09 d'octubre 2023 - 20:05
  • 2 lloms de rémol
  • 8 espàrrecs verds grossos 
  • 8 tomaques cherry 
  • 1 manoll de carlotes baby 

Per a la salsa:

  • 5 escalunyes 
  • 50 g de mantega 
  • 100 ml de vi blanc 
  • 500 ml de nata 
  • Cebollí fresc
  • Julivert fresc 
  • Sàlvia fresca
  • Orenga fresca 
  • Oli OVE
  • Llima
  • Sal
  1. Escaldem les herbes i les triturem amb oli i llima.
  2. El reservem i el colem.
  3. Per a la salsa, sofregim les escalunyes amb mantega.
  4. Hi aboquem el vi i ho deixem reduir.
  5. Hi incorporem la nata i ho deixem coure.
  6. Ho triturem, ho colem i ho reservem.
  7. Escaldem les verdures i ho reservem.
  8. Fem el peix i les verdures a la planxa.
  9. Ho servim amb la salsa tallada amb l’oli d’herbes.

Nutrició: rémol

És un peix semigràs que per la seua textura, sabor i digestió fàcil encaixa en la dieta de persones amb problemes d'estómac, així com de persones amb excés de pes, sempre que vigilen de no abusar de condiments grassos. Té un contingut mitjà de proteïnes d'alt valor biològic. El seu contingut de vitamina B12 i niacina és, potser, una mica menys rellevant respecte al que contenen altres peixos.

Receptes amb peix Receptes saludables