Directes
Ara en la televisió
DUEL DE VEUS
Ara en la ràdio
FÓRMULA TERRITORI (reemissió)

Risotto d'espinacs i salmó

Fàcil
35 minuts
4 persones

Fàcil i ràpid

Risotto d'espinacs i salmó
16 de novembre 2023 - 20:15
  • 300 g d'arròs redó
  • 100 g d'espinacs congelats
  • 2 llaunes de salmó al natural
  • 1 ceba tendra
  • 2 alls
  • 2 rovells d'ou
  • Fumet de peix 
  • Anous pelades
  • Formatge grana padano
  • Vi blanc
  • Mantega 
  1. Saltem els espinacs i hi afegim fumet.
  2. Ho deixem coure, ho triturem i ho colem.
  3. Sofregim la ceba i els alls.
  4. Hi afegim l’arròs i vi blanc i ho deixem evaporar.
  5. Hi aboquem fumet i ho deixem coure uns 15 minuts.
  6. A mitjan cocció, hi afegim la crema d’espinacs i la mantega.
  7. Ho mesclem bé amb el foc apagat i hi afegim el formatge ratllat i els rovells.
  8. Ho servim acompanyat de salmó i d’anous.

Les conserves de peix

Les conserves de peix tenen el gran avantatge que han passat per un procés industrial amb alts estàndards de qualitat. Això garanteix l'eliminació de qualsevol bacteri o microorganisme indesitjat. I en aquest sentit, encara que poden ser menys versàtils que un peix fresc, són més segurs per al consum. A més, una llauna de sardines, salmó o tonyina pot durar anys, en comparació amb els pocs dies que dura un peix fresc refrigerat. Finalment, la conserva és molt més pràctica i econòmica.

Particularment, el salmó enllaunat és una de les opcions més saludables disponibles, replet d'omega-3 i baix en mercuri i altres contaminants. La varietat de salmó roig està plena de greixos omega-3 saludables i és una excel·lent font de proteïnes, vitamina D i seleni.

Receptes amb peix Receptes fàcils