Directes
Ara en la televisió
VA DE BO

Risotto de tomaca amb llagostins

Fàcil
2 hores
4 persones

No li direu que no

Risotto de tomaca amb llagostins
26 de juny 2023 - 19:59
  • 200 g d'arròs per a risotto 
  • 150 g de tomaca triturada 
  • 50 g de formatge parmesà
  • 50 g de mantega
  • 1 l de caldo de pollastre
  • 50 ml de vi blanc
  • 1 ceba
  • 2 alls
  • Oli OVE
  • Sal

Per als llagostins:

  • 8 llagostins grossos
  • 1 vitet roig 
  • Sèsam blanc torrat
  • Salsa de soja 
  • Alfàbega fresca
  • Cacauet picat
  • Oli OVE 
  1. En una paella, sofregim la ceba i els alls picats i hi aboquem el vi.
  2. Ho deixem reduir i hi afegim l’arròs.
  3. Hi aboquem la tomaca i ho sofregim tot fins que perda l’aigua.
  4. Hi incorporem, a poc a poc, el caldo de pollastre calent.
  5. Ho deixem coure sense deixar de remoure-ho.
  6. Quan l’arròs estiga cuit, ho lliguem amb la mantega i el formatge.
  7. Pelem els llagostins, els salem i en saltem les cues amb el vitet, el sèsam, el cacauet i salsa de soja.
  8. Servim el risotto amb els llagostins i ho decorem amb alfàbega.

Com fer un bon risotto

La tècnica de cuinar l'arròs a l'estil del risotto consisteix a afegir líquid calent de forma gradual a l'arròs mentre es remou constantment fins que l'arròs estiga cuit i el plat tinga una textura cremosa i suau. Passos a seguir per a qualsevol risotto:

Receptes del món Receptes d'arrossos

També et pot interessar