Rotllo d'espinacs i salmó

Fàcil
40 minuts
2 persones

Per a compartir

Rotllo d'espinacs i salmó
Rotllo d'espinacs i salmó
05 de febrer 2024 - 20:10

Elaborem un rotllo d’espinacs i salmó que és perfecte per a un sopar informal, un plat que podem deixar preparat amb antelació.

Pren nota!

  • 200 g de salmó marinat 
  • 100 g de formatge crema 
  • 2 tomaques 
  • 1 ceba roja 
  • Ruca
  • Pipes de carabassa 

Per a la massa:

  • 250 g d'espinacs
  • 80 g de farina 
  • 25 g de julivert 
  • 2 ous 
  • Pebre negre
  • Anou moscada
  • Sal
  1. Triturem els ingredients de la massa.
  2. Ho estenem i ho enfornem a 180 °C durant 10 minuts.
  3. Hi estenem el formatge per damunt.
  4. Hi repartim el salmó tallat ben fi.
  5. Hi afegim rodanxes de ceba i tomaca i ho enrotllem.
  6. Ho tallem a cercles i ho servim amb les pipes i ruca.

Nutrició: salmó

És una de les millors fonts d'àcids grassos omega-3, un aliment ric en proteïnes d'alt valor biològic, vitamines A, D, B2, B3, B6, B9 i B12 i minerals com el magnesi, el zinc i el iode, que fan d’este peix un aliment imprescindible per a esportistes, xiquets i persones actives. El salmó fumat conté les mateixes propietats que el salmó fresc, però el fumat conté més sal i sucre. A més, hem de procurar consumir el salmó fumat com més fresc millor (sense deixar-lo molt de temps en la nevera), perquè va acumulant substàncies nitrogenades que poden provocar símptomes al·lèrgics. 

També et pot interessar

stats