Directes
Ara en la televisió
TERRITORI EN CONCERT
Ara en la ràdio
FÓRMULA TERRITORI (reemissió)

Salmó amb crema de llombarda i pera

Fàcil
35 minuts
4 persones

Producte de primera

Salmó amb crema de llombarda i pera
08 de novembre 2023 - 20:10
  • 1 llom de salmó
  • 1 all porro
  • Oli OVE
  • Pebre
  • Sal

Per a la crema: 

  • ¼ col llombarda 
  • 2 peres d'aigua 
  • Caldo de pollastre 
  • Mantega
  • Oli OVE
  • Pebre
  • Sal
  1. Tallem el porro a la juliana i el deixem secar.
  2. Desfem mantega amb oli i ofeguem la col amb la pera.
  3. Hi aboquem el caldo i ho deixem coure 4 minuts.
  4. Ho triturem, ho colem i ho reservem.
  5. Salpebrem el salmó i el rostim a la planxa.
  6. Fregim el porro i l’escorrem.
  7. Ho servim amb el porro cruixent i la crema.

Com cuinar el salmó a la planxa?

Receptes amb peix Receptes saludables

També et pot interessar