Salmó amb crema de llombarda i pera
Producte de primera
Preparem un salmó amb crema de col llombarda i pera, un d’eixos plats que és difícil que isca malament. Si el producte que utilitzes és bo, èxit segur!
Pren nota!
Ingredients
- 1 llom de salmó
- 1 all porro
- Oli OVE
- Pebre
- Sal
Per a la crema:
- ¼ col llombarda
- 2 peres d'aigua
- Caldo de pollastre
- Mantega
- Oli OVE
- Pebre
- Sal
Elaboració
- Tallem el porro a la juliana i el deixem secar.
- Desfem mantega amb oli i ofeguem la col amb la pera.
- Hi aboquem el caldo i ho deixem coure 4 minuts.
- Ho triturem, ho colem i ho reservem.
- Salpebrem el salmó i el rostim a la planxa.
- Fregim el porro i l’escorrem.
- Ho servim amb el porro cruixent i la crema.
Com cuinar el salmó a la planxa?
- Tenim el peix a temperatura ambient una bona estona abans. Evitem així el contrast de temperatures i que la carn s'encongisca i es contraga.
- Ja temperat, tallem les porcions i les assequem bé amb paper.
- Ho salpebrem al gust i, en una paella ben calenta amb unes gotes d’oli, torrem el peix posant-lo primer per la pell, perquè quede ben rostideta.