Directes
Ara en la televisió
TRESORS AMB HISTÒRIA
Ara en la ràdio
CADENA DE VALOR (reemissió)

San Francisco sòlid i líquid

Intermedi
3 hores
4 persones

Sense alcohol

San Francisco sòlid i líquid
13 de març 2023 - 19:59
  • 400 ml de suc de bresquilla
  • 300 ml de granadina
  • 200 ml de suc de taronja
  • 100 g de sucre blanc
  • 3 fulles de gelatina
  • 1 llima
  • Mitja pinya
  • Gingebre fresc o en pols
  • Sucre moreno
  • Aigua
  1. Bollim la granadina amb la mitat del sucre fins que es reduïsca.
  2. Desfem la gelatina, prèviament hidratada, en una miqueta de suc de bresquilla.
  3. Ho mesclem amb la resta del suc i ho aboquem dins d’un sifó.
  4. Hi posem una càrrega de gas i ho reservem en fred durant 3 hores.
  5. Confitem la pell de llima amb el suc de taronja i l’altra mitat del sucre.
  6. Saltem la pinya amb sucre moreno i gingebre.
  7. En un plat, servim la reducció de granadina.
  8. Hi posem la pinya saltada i la pell de llima.
  9. Ho acabem amb l’espuma de bresquilla.

Nutrició: granadina

La quantitat de sucre necessària per a l'elaboració d’este xarop és tres vegades la quantitat de magrana emprada, per la qual cosa el contingut calòric de la granadina serà sensiblement superior al de la magrana fresca o el suc de magrana. No obstant això, de la mateixa manera que passa amb la resta de nutrients, la quantitat de sucre consumit en prendre granadina no serà molt elevada, per les baixes dosis en què es consumeix esta beguda.

Postres

També et pot interessar