Directes
Ara en la televisió
MÚSICA DE BANDA

Pastís de Santiago

Fàcil
40 minuts
4 persones

Com estar a Galícia

Pastís de Santiago
06 d'octubre 2023 - 20:10
  • 350 g de farina
  • 250 ml de llet
  • 250 g de mantega
  • 500 g d’ametla molta
  • 500 g de sucre
  • 60 ml d’aigua
  • 75 g de sucre de llustre
  • 6 ous 
  • 1 llima
  1. Batem bé els ous amb l’aigua i la ratlladura de llima.
  2. Hi incorporem el sucre i la llet.
  3. Mesclem la farina i l’ametla molta.
  4. L’afegim a la mescla juntament amb la mantega.
  5. Ho aboquem dins d’un motle.
  6. Ho enfornem a 200 °C durant 20 minuts.
  7. Ho deixem refredar i ho desmotlem.
  8. Hi posem la plantilla i ho empolvorem amb sucre.
  9. Retirem la plantilla i ho servim.

Un pastís protegit

El pastís de Santiago està emparat per una Indicació Geogràfica Protegida (IGP), amb un consell regulador que només autoritza la comercialització amb este nom dels pastissos que s’elaboren segons els criteris designats, entre els quals s’inclouen:

Postres Receptes de pastissos

També et pot interessar