Directes
Ara en la televisió
BON DIA COMUNITAT VALENCIANA

Sopa de créixens, cigrons i aigua de roses

Fàcil
30 minuts
2 persones

Una recepta vegana i amb aires asiàtics per als dies de pluja

Sopa de créixens, cigrons i aigua de roses
08 de novembre 2022 - 19:59
  • 250 g de carlotes
  • 150 g de cigrons cuits 
  • Espècies “ras-alhanut” 
  • Canella en pols 
  • Pebre negre o blanc
  • “Crème fraîche”
  • Oli OVE
  • Sal

Per a la sopa:

  • 600 ml de caldo de verdures
  • 200 g de créixens
  • 100 g d'espinacs 
  • 15 g de gingebre fresc
  • 1 ceba
  • 1 cullerada d'aigua de roses
  • 2 cullerades de sucre de llustre
  • Oli OVE
  • Sal
  1. Mesclem les carlotes amb els cigrons.
  2. Ho adobem amb oli, sal, canella i “ras-alhanut”.
  3. Ho enfornem a 180 °C durant 20 minuts.
  4. Ofeguem la ceba junt amb el gingebre.
  5. Hi aboquem la resta d’ingredients de la sopa i el caldo.
  6. Ho deixem coure durant 5 minuts i ho triturem.
  7. Servim la sopa amb la carlota i els cigrons.
  8. Ho acabem amb la crema fresca.

Aigua de roses

És un ingredient molt estés i utilitzat en la cuina àrab, per tot l’Orient Mitjà, l’Índia i altres països asiàtics. S'obté directament a partir de pètals de rosa i es pot aconseguir fent una simple infusió amb pètals i aigua calenta. Este producte permet transmetre aroma a roses a qualsevol preparació culinària. S’ha d’usar amb mesura.

Receptes saludables Receptes vegetarianes Receptes veganes Receptes del món

També et pot interessar