Superentrepà de calamar i carn de cavall

Fàcil
2 hores
2 persones

Esmorzarot

Superentrepà de calamar i carn de cavall
Superentrepà de calamar i carn de cavall
09 de març 2023 - 19:59

Alerta, esmorzadors i amants dels entrepans en general, presteu la màxima atenció al que prepararem a continuació: un superentrepà de calamar i carn de cavall. Prepareu un bon pa, que no podreu resistir-vos a fer-lo a casa.

Necessitareu:

  • 250 g de filet de carn de cavall
  • 4 calamars de platja xicotets
  • 2 carxofes
  • 1 barra de pa del bo 

Per a la picada: 

  • 25 g de cacaus del collaret
  • 25 g de tramussos 
  • 1 vitet en vinagre 
  • 1 all
  • 1 llima
  • Olives verdes
  • Julivert fresc
  • Oli OVE
  • Sal 
  1. Piquem els ingredients de la picada i els integrem bé.
  2. Netegem i laminem les carxofes.
  3. Les passem per la planxa i les reservem.
  4. Torrem a la planxa els calamars i la carn, prèviament salada.
  5. Obrim el pa i hi disposem les carxofes, la carn, els calamars i la picada.

Nutrició: carn de cavall

Per a la gent que té intolerància a la proteïna de vaca, la carn de cavall és una excel·lent opció rica en ferro, vitamines i proteïnes. A causa de l'escassa presència de greixos i calories en la seua composició, és ideal per a persones que pateixen colesterol o sobrepés. Té menys greix que el corder i el porc i és tan lleugera i digestiva com la del pollastre.

La carn de cavall constitueix la major font dietètica de ferro ‘hemo’ d'elevada biodisponibilitat. En quantitats similars o superiors que la vedella, fa que fins i tot les dones embarassades amb anèmia puguen incloure aquesta carn en la seua dieta. 

També et pot interessar

stats