Directes
Ara en la televisió
À PUNT NOTÍCIES NIT
Ara en la ràdio
PODRÍEM FER-HO MILLOR (reemissió)

Tacos de costella amb pico de gallo

Fàcil
3 hores
4 persones

Per a compartir

Tacos de costella amb pico de gallo
04 de maig 2024 - 20:10
  • 1 kg de costella de porc
  • 1 pot de dacsa dolça
  • 1 pimentó verd 
  • 1 pimentó roig 
  • 1 tomaca 
  • Ceba roja 
  • Llima dolça
  • Oli OVE
  • Celiandre fresc 
  • Pebre negre
  • Sal

Per a la massa:

  • 250 g de farina de dacsa
  • 250 g d'aigua

Per a la salsa:

  • 2 tomaques 
  • 1 ceba 
  • 4 alls
  • 1 vitet d'arbre
  • 1 vitet serrà
  • Oli OVE
  • Sal
  1. Salpebrem la carn i la posem en una font amb aigua.
  2. Ho enfornem a 180 °C durant 2 o 3 hores i a mitjan cocció ho tapem.
  3. Esmicolem la carn i la reservem.
  4. Pastem la farina amb l’aigua.
  5. Formem boles, les aplanem i les torrem a la planxa.
  6. Tallem les verdures a daus xicotets.
  7. Les adobem amb oli, suc de llima, pebre i celiandre.
  8. Torrem la ceba, els alls, els vitets i les tomaques, i ho triturem.
  9. Servim els tacos amb el pico de gallo i la carn.
  10. Ho acabem amb la salsa.

El pico de gallo

El pico de gallo és una salsa, ensalada o guarnició fresca i crua originària de Mèxic, amb variants depenent de la regió on s’elabore. És refrescant, lleugerament picant i àcida. Se sol utilitzar com a acompanyament o condiment en una àmplia varietat de plats mexicans i llatins, com els tacos, burritos, quesadillas o simplement com a complement per a donar sabor i frescor als menjars. És una opció molt popular per senzilla i saborosa.

Receptes del món Receptes amb carn

També et pot interessar