Pastís terrorífic
Ja és Halloween!
Qualsevol festa de Halloween necessita dolços i un bon pastís per a rematar. Hui en fem un xocolate, formatge i galletes, però el més important és la decoració.
Atenció a la recepta!
Ingredients
Per a la base
- 350 g de galletes de xocolate
- 170 g de mantega
- 50 g de sucre
Per al farciment:
- 600 g de formatge crema
- 200 g de sucre
- 250 ml de nata per a muntar
Per a la ganache:
- 120 g de xocolate per a fondre
- 120 ml de nata per a muntar
Elaboració
- Mesclem les galletes triturades amb el sucre i la mantega.
- Folrem la base d’un motle i ho reservem al fred.
- Posem a bollir la nata i la retirem del foc.
- Hi afegim el xocolate i ho removem bé.
- Reservem una mica de ganache.
- N’aboquem la resta en el motle i ho reservem.
- Muntem la nata amb el sucre.
- Hi afegim el formatge i ho mesclem.
- Aboquem la mescla en el motle.
- Ho reservem al fred i ho decorem.
Nutrició: llepolies
Estos aliments es consideren ultraprocessats i, per regla general, contenen una gran quantitat de sucre, greixos trans, sodi, colorants i saboritzants artificials, entre altres compostos.
Els sucres simples, que són els que contenen les llepolies, són coneguts també com calories buides perquè poden produir augment de pes sense aportar cap nutrient aprofitable per al cos. A més, les llepolies poden provocar l’aparició de càries dentals, hiperactivitat en els xiquets, augment dels triglicèrids sanguinis, així com reduir l'apetit.