Tomaca valenciana farcida de formatge fresc
Textures fresques per a delectar els paladars en l'entrada a l'estiu
A la Comunitat Valenciana hi ha productes de gran qualitat; una prova d'açò són els formatges. Aquest plat utilitza formatge fresc, del qual hi ha distints tipus: des del blanquet fins al de cassoleta.
Aquesta recepta és idònia per als dies calorosos, ja que combina la suavitat i l'esponjositat del formatge amb l'acidesa addictiva de la tomaca per a crear una explosió de sabors adequats per a l'estiu.
Ingredients
- 2 tomaques valencianes
- 150 g de formatge fresc de mocador
- 100 g de pimentó roig
- 100 g de pimentó verd
- Brots de ceba
- 1 ceba roja en vinagre
- Vitets en salmorra
- Moixama
- Ametles filetejades
- Oli OVE
- Sal
Elaboració
- Escaldem i refredem la tomaca, la pelem i li llevem la part superior.
- Buidem la tomaca i reservem la polpa.
- En un bol, mesclem els pimentons picats, el formatge i la ceba en vinagre.
- Adobem amb oli i sal i omplim les tomaques amb la mescla.
- Ho servim amb els vitets, els brots de ceba, la moixama i les ametles filetejades.
Ara és el teu torn!
Aquest plat és molt senzill d'elaborar i, a més, es fa amb ingredients típics de la Comunitat Valenciana i té un gran sabor.
Què esperes per a fer aquesta deliciosa recepta?