Directes
Ara en la televisió
CIUTATS DESAPAREGUDES

Tomaques amb la seua aigua

Fàcil
4 persones

Una recepta de tomaques amb la seua aigua

Tomaques amb la seua aigua
23 de setembre 2022 - 20:00
  • 1 albergina blanca
  • 4 tomaques madures
  • 1 cogombre
  • Tomaques 'cherry'
  • Pimentó verd
  • Cogombrets en vinagre
  • Cebetes en vinagre
  • Vinagre de poma
  • Moixama
  • Raves
  • Flors comestibles (clavells xinesos, clavells de moro)
  • Alga còdium
  • Pebre negre
  • Oli OVE
  • All
  • Sal
  1. Torrem l’albergina a la flama, la pelem i la triturem amb all, oli i pebre negre.
  2. Colem la crema d’albergina i la reservem.
  3. Per al gaspatxo, triturem les tomaques madures amb el cogombre, pimentó, un allet, oli, sal i vinagre, i el reservem en el congelador.
  4. Quan el descongelem, el passem per un colador de tela i en reservem l’aigua transparent que ens quede.
  5. Tallem els envinagrats, els ravenets i la moixama en trossets xicotets, i els reservem.
  6. Fem un tall en les tomaques 'cherry', les escaldem en oli i les passem a un bol amb aigua i gel.
  7. Pelem les tomaques 'cherry' i les reservem.
  8. Emplatem posant en la base del plat la crema d’albergina.
  9. Hi afegim damunt la moixama, les tomaquetes, els cogombrets, la cebeta, el rave, uns trossets d’alga i ho arruixem amb el gaspatxo clarificat o l’aigua de gaspatxo.
  10. Ho decorem amb les flors comestibles.

Què t'ha paregut aquesta recepta que combina tomaca amb moltes verdures? Deliciosa, veritat?

Receptes fàcils Receptes vegetarianes Receptes d'estiu

També et pot interessar