Flors comestibles (clavells xinesos, clavells de moro)
Alga còdium
Pebre negre
Oli OVE
All
Sal
Elaboració
Torrem l’albergina a la flama, la pelem i la triturem amb all, oli i pebre negre.
Colem la crema d’albergina i la reservem.
Per al gaspatxo, triturem les tomaques madures amb el cogombre, pimentó, un allet, oli, sal i vinagre, i el reservem en el congelador.
Quan el descongelem, el passem per un colador de tela i en reservem l’aigua transparent que ens quede.
Tallem els envinagrats, els ravenets i la moixama en trossets xicotets, i els reservem.
Fem un tall en les tomaques 'cherry', les escaldem en oli i les passem a un bol amb aigua i gel.
Pelem les tomaques 'cherry' i les reservem.
Emplatem posant en la base del plat la crema d’albergina.
Hi afegim damunt la moixama, les tomaquetes, els cogombrets, la cebeta, el rave, uns trossets d’alga i ho arruixem amb el gaspatxo clarificat o l’aigua de gaspatxo.
Ho decorem amb les flors comestibles.
Què t'ha paregut aquesta recepta que combina tomaca amb moltes verdures? Deliciosa, veritat?