Torró de cereals
Com si fora Nadal
Preparem un torró de cereals. En concret, una recepta de torró d’avena cruixent que prepararem amb molt pocs ingredients. A més, és molt senzill de fer.
Anota!
Ingredients
- 420 g de xocolate
- 100 g de cereals cruixents d’avena
- 80 g d’ametles torrades
- Crema de cacauet
- Oli de coco
Elaboració
- Fonem el xocolate al bany de maria amb oli.
- Hi incorporem la crema de cacauet.
- Ho mesclem bé i ho deixem refredar.
- Hi incorporem les ametles i els cereals.
- Ho mesclem bé i ho passem a un motle.
- Ho reservem al fred tota la nit.
Nutrició: avena
És el cereal amb més proteïna que es coneix. També aporta una gran quantitat de fòsfor, magnesi, ferro, manganés i vitamines. Se’n recomana el consum especialment a persones amb diabetis, obesitat i síndrome metabòlica, malalties cardiovasculars o del tracte gastrointestinal, així com a celíacs i pacients oncològics. Malgrat ser molt saludable, si es patix la malaltia de Crohn, colitis o trastorns similars, és millor evitar-la.