Directes
Ara en la televisió
ATRAPA'M SI POTS
Ara en la ràdio
PODRÍEM FER-HO MILLOR (reemissió)

Tortiglioni amb abadejo i allioli

Fàcil
50 minuts
4 persones

Dia de pasta

Tortiglioni amb abadejo i allioli
24 de febrer 2024 - 20:10
  • 300 g de tortiglioni 
  • 300 g d’abadejo al punt de sal 
  • 300 g de pimentons rostits a tires
  • 1 pot de tomaca sencera pelada
  • 1 ceba 
  • 4 alls
  • Oli OVE
  • Pebre negre
  • Bicarbonat
  • Julivert fresc
  • Sal

Per a l’allioli:

  • 2 ous 
  • 2 alls
  • Oli d'oliva suau
  • Suc de llima

Sal

  1. Daurem la ceba i l’all i hi afegim els pimentons.
  2. Hi incorporem la tomaca i ho deixem coure.
  3. Hi afegim bicarbonat, ho salpebrem i ho triturem.
  4. Coem el bacallà amb la salsa i un poc de julivert.
  5. Fem un allioli i el reservem.
  6. Coem la pasta i la incorporem a la salsa.
  7. Ho posem en una font i ho cobrim amb l’allioli.
  8. Ho enfornem a 220 °C fins que quede ben rossejat.

Abadejo dessalat o a punt de sal?

Receptes amb peix

També et pot interessar