Directes
Ara en la televisió
XINO XANO
Ara en la ràdio
CADENA DE VALOR (reemissió)

Xurrasco de porc amb menta i babaganuix

Fàcil
2 hores
2 persones

Fusió àrab

Xurrasco de porc amb menta i babaganuix
08 de febrer 2024 - 20:05
  • 1 xurrasco de porc
  • 6 alls
  • 2 albergines
  • 150 g de iogurt grec
  • Menta
  • Pinyons
  • Oli OVE
  • Tomaca
  • Cogombre
  • Encisam
  • Ceba roja
  • Pebre negre
  • Sal

Per al pa de pita:

  • 500 g de farina
  • 280 ml d'aigua
  • 15 g de rent fresc
  • 10 g de sucre
  • 10 g de sal
  • 1 cullerada d'oli d'oliva
  1. Piquem els alls i la menta.
  2. Ho mesclem amb el iogurt, hi empastifem el xurrasco i ho deixem marinar.
  3. Torrem les albergines i en fem un puré.
  4. Pastem el pa i ho deixem fermentar 45 minuts.
  5. Ho dividim en quatre i en fem boles.
  6. Aplanem les boles i les enfornem a 240 °C.
  7. Ho reservem embolicat amb un drap.
  8. Enfornem el xurrasco a 180 °C durant 1 hora.
  9. Obrim els pans i els farcim amb els vegetals.
  10. Hi afegim la carn i el babaganuix.
  11. Ho decorem amb pinyons i menta fresca.

Què és el xurrasco?

Depenent d’on ens trobem, el terme xurrasco pot significar una cosa o altra.

Receptes del món Receptes amb carn

També et pot interessar