Header La gastroneta

La gastroneta

tp

La Gastroneta, conduïda pel xef Lluís Penyafort, arranca de nou per recórrer els nostres pobles i acostar-nos les receptes més autèntiques elaborades amb productes de proximitat. Però no només cuinarem, sinó que recorrerem les millors rutes històriques, culturals i patrimonials per conéixer totes les meravelles que amaga la nostra terra.

Alcoi: pollastre a la cervesa
Bocairent: pasta fresca amb pericana
Cocentaina: rellom de porc amb café licor
Ontinyent: carpaccio de pinya amb rovells al fondant
Cirat: ensalada meravellosa
Montanejos: costelles amb mel
Venta del Moro: calder d'arròs amb 'Güeña' i 'Perro'
Villargordo del Cabriel: Gaspatxos magres
Calles: entrepà de metre i mig
Xelva: guisat de cigrons a l\'orsa
Carlet: coca saginosa amb fruites del bosc
L\'Alcúdia: arrop i talladetes
Xàtiva: fideuà de verdures amb allioli d\'alfàbega
Albaida: arròs de bròquils i bolets
Llíria: ous de corral amb carabassa i sobrassada
Xóvar: corder a l\'ametla
Alfondeguilla: entre col i carabassa
Aín: embotits de ceba al vi blanc
Almedíxer: sant joseps
Vila Joiosa: arròs amb bledes i sépia