Per als universitaris: nou llibre virtual de receptes saludables per a carmanyola

8 min.
tp

Els universitaris recorren al menjar ràpid i fàcil de cuinar o, simplement, de calfar. El ritme, els horaris del campus i la falta d'experiència a la cuina fan que, en massa ocasions, trien precuinats i menjar poc saludable, cosa que, a més, genera molts residus. I en el millor dels casos, mengen el que els prepara la família. I per això, la Xarxa Espanyola d'Universitats Promotores de la Salut (Reups) ha llançat un llibre virtual de receptes saludables i sostenibles per a carmanyola. Raúl Reina, del Campus Saludable de la UMH explica que es tracta de 31 receptes per a menjar tot un mes sencer. Hi participen xefs de renom i són receptes amb molta verdura, poc greix, poca sal, de baix cost i fàcils de preparar. En cuinem algunes amb Loli Antolino, cap de cuina del restaurant Matola. Un reportatge de Cristina Lavara.

stats