Cullera acull en octubre la segona Biennal Mundial de l'Arròs
Cullera celebra la segona Biennal Mundial de l'arròs al voltant del món culinari d'este cereal. Les jornades tindran lloc del 25 al 27 d'octubre. L'alcalde de Cullera, Jordi Mayor, ha explicat durant la presentació de l'esdeveniment que el que busquen és reunir la tradició, la cuina tradicional i també la d'avantguarda. El director de la biennal i crític gastronòmic, Santos Ruiz, ha explicat les jornades oferiran showcookings, on les demostracions culinàries aniran a càrrec de cuiners de renom com Begoña Rodrigo, Quique Dacosta, Bern Knoller, entre d'altres. L'objectiu és obrir la gastronomia arrossera cap a l'alta cuina creativa. Durant les jornades, es coneixeran les propostes de cuiners francesos per a elaborar arrossos amb productes gals, com el foie o l'ànec confitat. Els cuiners de renom portaran l'arròs mes allà de les tradicionals receptes. A més a més, faran una crida al públic comprador d'arròs, perquè busque arròs amb D.O. valencià. Tot, per a aconseguir que l'arròs estiga en la major estima possible. I per a fer boca, va el primer consell: per a cuinar un arròs, cal tindre paciència i triar bé la varietat d'arròs.