Directes
Ara en la televisió
LES NOTÍCIES DEL MATÍ
Ara en la ràdio
LES NOTÍCIES DEL MATÍ

Propostes alacantines per al menú especial de Quaresma i tapes confrares

6 min.
tp

A Alacant ja estan en marxa les sextes jornades gastronòmiques vinculades a la cuina tradicional de dejuni. Destaquen dos propostes: el menú especial de divendres de Quaresma i les tapes confrares. Es poden tastar fent un particular viacrucis per dènou restaurants de la ciutat, fins al 17 d'abril. L'únic condicionant, que no hi haja ni carn ni embotit. L'equip de La via verda ha parlat amb alguns dels cuiners responsables. El potatge de vigília amb la nyora que no pot faltar i el secret d'un bon sofregit és l'elaboració de Jesús Manuel, cap de cuina d'El sorell. Però què vol dir això de tapa confrare? Ho explica Òscar Cerdà, xef del restaurant Jorge. Fernando Nieto de la taverna La Vendimia ha sorprés amb unes llentilles caviar —més menudes que la pardina— amb sèpia, fongs i cloïsses. La celebració coincideix amb la capitalitat espanyola de la gastronomia que enguany ostenta Alcant.

Programes

Més

Comarquem

Més

Clips

Més

Articles

Més

Continguts