Sergio Alcover: "Soc un trencaplats professional, mentre cuine pense en coreografies, balle i el plat acaba per l'aire"
El ballarí, coreògraf i director artístic Sergio Alcover és un dels participants del primer programa de Tupper Club
Si penses que eres un desastre en la cuina, escolta l'experiència en primera persona del ballarí valencià, coreògraf i director artístic Sergio Alcover. S’ha confessat amb l'equip de Tupper Club i els ha dit que ell és un “trencaplats professional”.
La raó és ben senzilla. No sap desconnectar del seu treball i al cap sempre porta algun projecte i, com diu: "Moltes vegades quan estic cuinant pense en coreografies, em moc, comence a ballar... i el plat acaba ballant i per l'aire. Trenque plats. Em cau tot el dinar a terra i he de tornar a començar a cuinar".
Així s'ha presentat el coreògraf en el programa Tupper Club, el nou concurs gastronòmic d'À Punt Mèdia conduït pel xef valencià i Premi Nacional de Gastronomia 2019, Ricard Camarena. El ballarí ha triat per a cuinar una pasta de la seua àvia Carmen, una persona molt important en la seua vida i que recorda cada dia.