À Punt marca audiències rècord amb el debat de les Corts Valencianes

305.000 espectadors seguiren la programació amb pics de 7,3% de quota de pantalla en les vora huit hores de retransmissió en directe per la televisió. 

Debat de política general a  les Corts Valencianes
Debat de política general a les Corts Valencianes
19 de setembre 2024 - 13:25

La televisió pública valenciana va retransmetre ahir el primer debat de política general d’esta legislatura. Un total de 305.000 valencians connectaren ahir amb les emissions de televisió del debat de política general que va retransmetre ahir À Punt al llarg de quasi huit hores de directe a partir de les 10:30 del matí.

El president de la Generalitat, Carlos Mazón, va obrir el debat al matí amb un discurs de més de tres hores durant el qual va defensar la seua gestió enfront dels huit anys del govern del Botànic. Durant la seua intervenció, el president Mazón va anunciar fins a 30 noves iniciatives, incloent-hi una rebaixa fiscal. El discurs del president va registrar 108.000 espectadors únics amb un 3,4% de quota de pantalla. El minut d’or del bloc del matí va ser a les 13:30 h amb un pic d’audiència del 7,3% de share.

Ja a la vesprada, la primera part, que arrancà a les 15:30 h de la vesprada, va anotar un 4,4% de quota de pantalla i una audiència acumulada de 86.000 espectadors. Esta part del debat marca el minut d’or a les 15:33 h amb un 6,6 % de share, coincidint amb la primera intervenció dels grups de l’oposició en el debat, concretament la del síndic del PSPV a les Corts, José Muñoz.

Finalment, en el segon bloc, a partir de les 17:20 h, en la complicada franja televisiva de la vesprada, 174.000 valencians van connectar amb À Punt per a seguir les intervencions dels síndics dels partits de l’oposició. 

Per la seua part, en la franja del NTC Migdia, amb un 7,8% de quota de pantalla, À Punt superà a La1 i Cuatro i se situà com a quarta opció per als telespectadors valencians per darrere d'A3, La Sexta i Tele5. La franja del NTC Nit, amb un 5,2% de share, manté esta posició i es col·loca entre les televisions més vistes.

També el prime time va comptar amb el suport dels espectadors. Així, A la saca i Valencians al món, amb 4,5% i 5,5% de quota de pantalla, respectivament, situen esta franja de la nit per davant de Cuatro i totes les cadenes temàtiques.

També et pot interessar

stats