À Punt preestrena ‘Sacha a Nova York’, la sèrie que mostra que la pilota és universal

La sèrie documental arribarà a les pantalles d’À Punt el dijous 4 de juliol a les 22:45 hores

Una imatge del documental 'Sacha a Nova York'
Una imatge del documental 'Sacha a Nova York'

Sacha a Nova York, la sèrie que mostra que la pilota és un joc tan popular com el bàsquet als carrers de la Gran Poma, estrena el primer capítol en primícia el dimarts 2 de juliol a les 19:30 hores als Cines Lys de València. A les pantalles de la televisió valenciana esta sèrie documental de quatre capítols arribarà dos dies després, el dijous 4 de juliol a les 22:45 hores.

Acompanyem Sacha en l’aventura de véncer Tywan Cook, una llegenda i el millor jugador de pilota de la ciutat
Acompanyem Sacha en l’aventura de véncer Tywan Cook, una llegenda i el millor jugador de pilota de la ciutat

La presentació comptarà amb la presència del president de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC), Miquel Francés, el director general d’À Punt, Alfred Costa, el protagonista i jugador internacional Sacha Kruithof, representants del món de la pilota, l’equip que ha produït la sèrie i els mitjans de comunicació.  

Sacha a Nova York està protagonitzada pel jugador internacional Sacha Kruithof. De menut, este pilotari d’Orba pensava que la pilota es jugava només a la Comunitat Valenciana, però en esta sèrie descobreix als valencians que la pilota es juga a tot el món.

La pilota és l’esport de Nova York

La pilota es juga per tota la ciutat, és l’esport de Nova York, que compta amb més de 2.000 frontons disseminats pels seus districtes. Coneixerem amb Sacha com es viu este esport a la ciutat que mai dorm i visitarem barris com Brooklyn, Chinatown o el Bronx, on la pilota està molt present. El pilotari valencià s’enfrontarà als millors jugadors locals i l’acompanyarem en l’aventura de véncer Tywan Cook, una llegenda i el millor jugador de pilota de la ciutat.

La sèrie documental ha sigut produïda per CreaConcepto en col·laboració amb À Punt i escrita i dirigida per Àlex Martínez Orts, un dels fundadors de la prestigiosa revista Ferida.

També et pot interessar

stats