À Punt retransmet en directe el Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca

·     En un concurs paral·lel d’À Punt cuinaran tres paelles els presentadors Àlex Blanquer, Ximo Rovira, Hu Zhao, Jose Sáez, Maria Maroto, Ana Sirvent, Xavi Borràs, Clara Castelló i Juanma Melero amb Óscar Tramoyeres i Rubén Fenollar com a jurat.

·     El programa serà d’11:30 a 13:50 i de 16:00 a 16:40 hores

·     Els visitants podran fer-se fotos amb la mítica Paella Russa de Joan Monleón, que s’exposarà al costat els cuiners d’À Punt

Consurs Internacional de Paella de Sueca
Concurs Internacional de Paella de Sueca / Departament de Comunicació

Este diumenge À Punt ha preparat un programa especial en directe amb motiu de la 63a edició del Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca.

A partir de les 11:30, Ferran Cano i Berta Báidez seran els encarregats de narrar tot el concurs des d’un set instal·lat al cor de la festa. Carles Navarro i Claudia Argent aniran mostrant-nos les paelles que estaran cuinant els quaranta restaurants que competeixen en el concurs. Enguany participen tres cuiners de Sueca, dotze de la Comunitat Valenciana, onze nacionals i catorze internacionals, que venen de països com el Japó, Colòmbia, l’Argentina o Mèxic. Totes les paelles han de seguir la recepta tradicional i els ingredients que proporciona l’organització.

Eugeni Alemany, presentador oficial de l’acte, també estarà al nostre set per a comentar alguns detalls de la competició. A més, durant el programa especial podrem veure imatges dels primers anys del concurs, que va començar el 1961 i és el més antic d’Espanya. Francisco Jackson, doble oficial de Michael Jackson, també estarà al set d’À Punt, igual que una xaranga, que posarà la banda sonora a l’esdeveniment. 

Concurs de paelles À Punt

Com a novetat, À Punt ha organitzat un concurs paral·lel que enfrontarà en esta batalla culinària diferents presentadors d’À Punt que prepararan tres paelles. El jurat del concurs d’À Punt, Óscar Tramoyeres, humorista i presentador, i Rubén Fenollar, xef del magazine Bon dia Comunitat Valenciana, seran els que decidiran quina de les tres paelles és la guanyadora.

Àlex Blanquer, Ximo Rovira, Hu Zhao, Jose Sáez, Maria Maroto i Ana Sirvent, Xavi Borràs, Clara Castelló i Juanma Melero tindran la responsabilitat de fer les paelles.

Els visitants podran veure com cuinen els presentadors i les presentadores d’À Punt i a més es podran fer fotos amb la mítica Paella Russa de Joan Monleón, que per primera vegada s’exposarà al costat de les paelles que cuinaran els presentadors d’À Punt.

A les 13:30, el jurat d’À Punt donarà a conéixer el seu veredicte respecte a les paelles dels seus presentadors i després Reyes Martí dispararà una mascletà.  

À Punt oferirà a partir de les 13:50, en directe, l’Entrada de Bous i Cavalls de Segorbe i l’informatiu, per a tornar a les 16:00 al Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca. Serà el moment de conéixer el restaurant que aconseguirà el títol de Millor Paella del Món 2024.

També et pot interessar

stats