Comença el rodatge de la 17a temporada de ‘L’Alqueria Blanca’

Dona faena a vora 200 professionals i s’estrenarà a l’hivern els diumenges amb l’emissió de setze capítols nous

Un moment del rodatge de L'Alqueria Blanca
Un moment del rodatge de L'Alqueria Blanca
03 d'octubre 2024 - 10:06

Hui s’inicia el rodatge de la temporada dèsset de L'Alqueria Blanca, la sèrie més estimada i longeva de la televisió valenciana.

És una producció realitzada per Lola Cinema SL i Nadir Televisión SLU per a À Punt, que aglutina a més de 110 professionals tècnics, trenta actors i actrius i desenes d'intèrprets episòdics i figurants.

El rodatge s’estendrà vora sis setmanes i es grava als platós construïts a Bunyol, mentre que els exteriors es rodaran a la mateixa localitat i en alguns pobles de la comarca. Esta serà la temporada decisiva durant la qual sabrem com acaba la relació de Raquel i Robert i què passarà amb la història d’amor de Marta i Fèlix. Així mateix, per fi es descobriran quines són les verdaderes intencions d’Energia Futura a l’Alqueria Blanca i qui hi pot estar darrer.

Caldrà, per tant, esperar encara un poc per a disfrutar dels setze capítols d’esta nova temporada. Serà este hivern quan es reprendrà l’emissió setmanal de la sèrie, que tornarà a les nostres pantalles la nit dels diumenges. Mentrestant, tots els capítols de totes les temporades de L’Alqueria Blanca es poden veure en el web d’À Punt, Radiotelevisió Valenciana.

També et pot interessar

stats