Més de dos milions d’espectadors donen suport a la nova programació d’À Punt

La forta pujada de les audiències al NTC Migdia, NTC Nit, els Esports i el programa vespertí En Directe rellancen la cadena amb un increment significatiu en la resta de franges

El nou format del NTC Nit presentat per Amparo Fernández s’ha estrenat amb una excel·lent acollida
El nou format del NTC Nit presentat per Amparo Fernández s’ha estrenat amb una excel·lent acollida / Miguel Lorenzo
01 d'octubre 2024 - 13:59

Els valencians donen suport a la nova programació d’À Punt. El 9 de setembre començava la nova temporada amb una oferta televisiva més competitiva que ha reunit 2.163.000 espectadors únics, un augment d’un 12% de la cobertura de la cadena respecte al mes d’agost. 

Els informatius, les emissions més vistes

Gran part de l’èxit és la quantitat de valencians que connecten amb À Punt per a seguir la informació de proximitat que ofereix el NTC Migdia, que congrega cada dia prop de 124.000 espectadors únics. Este informatiu puja 1,6 punts i aconsegueix un 9,1% de share de mitjana, el segon millor registre mensual d’enguany només per darrere del mes de març. Destaca el 13,9 % de quota de pantalla que va marcar el NTC Migdia del passat 27 de setembre, que va atraure a 182.000 espectadors únics.  

Per la seu part, el nou format del NTC Nit presentat per Amparo Fernández s’ha estrenat amb una excel·lent acollida per part de l’audiència. De fet des del dia de l’estrena, el 9 de setembre, ha aconseguit un 4,1% de quota de pantalla amb 665.000 espectadors únics.    

Els Esports també augmenten de manera significativa i marca un 5,9% de quota de pantalla mitjana al mes de setembre i una audiència acumulada diària de 89.000 espectadors. Destaca l’emissió dels Esports del dia 6 de setembre amb un 8,9% de quota de pantalla, una audiència acumulada de 106.0000 espectadors i una fidelitat de vora un 85%.

Un total de 275.000 espectadors van veure les retransmissions de les entrades de bous i cavalls de Sogorb, i caldria destacar el diumenge 15 de setembre, amb un 11,8% de share i 110.000 espectadors .

Creixen totes les franges

À Punt creix en share i espectadors en totes les franges, però és la sobretaula la que destaca amb un 5,1 % de quota de pantalla mitjana des de l’estrena de la nova programació.

La vesprada també puja al voltant d'un 44% sobretot amb el nou magazín conduït per Àlex Blanquer, En Directe, que segueix una tendència creixent, s’hi han connectat més de 640.000 persones durant les tres primeres setmanes.

Alex Blanquer conduix En Directe, el nou magazín de vesprada
Alex Blanquer conduix En Directe, el nou magazín de vesprada

L'audiència del prime time, llançada pel concurs revelació A la saca,  també s'incrementa un 7% i arriba a un 3,5% de quota mitjana des del 9 de setembre, amb les noves temporades dels programes Valencians al món, Xino xano, L’hora fosca i Zoom

La franja del matí també s’incrementa un 70% respecte del mes d’agost. Així el nou magazín Bon dia Comunitat Valenciana, presentat per Ximo Rovira i Gemma Juan ha sigut vist per 266.000 persones al llarg del mes de setembre.

Amb un 3% de share des del dia 9 de setembre, À Punt, anota el seu millor registre des de març i iguala el share de setembre de 2023 amb la mateixa quota de pantalla. D’esta forma marca un canvi de tendència respecte a la radiotelevisió pública dels valencians.  

També et pot interessar

stats