Els Moros i Cristians de Villena, en directe per À Punt

A partir de les 16:00 h de la vesprada, la televisió valenciana retransmet de manera íntegra per primera vegada la Gran Entrada de la capital de l’Alt Vinalopó

Retransmissió de La Gran Entrada de moros i cristians de Villena a partir de les 16:00 hores
Retransmissió de La Gran Entrada de moros i cristians de Villena a partir de les 16:00 hores
05 de setembre 2024 - 10:37

Esta vesprada a partir de les 16:00 hores, À Punt es trasllada a Villena per a retransmetre en directe, per primera vegada en la història de la televisió, la Gran Entrada de moros i cristians.

Seran vora huit hores ininterrompudes de directe tant per la televisió com pel web, on Ferran Cano i els reporters de Fas festa, Berta Báidez, Carles Navarro i Claudia Argent, ens acostaran les històries del públic assistent i tots els protagonistes de l’Entrada. A més, villeners i villeneres destacats ens ajudaran amb la narració dels moments més destacats, com ara, el conegut i estimat fester Miguel Victoriano, Tito, històric cap d’esquadra de Moros Vells durant més de cinquanta anys. 

Villena se situa al capdavant del mapa de celebracions de Moros i Cristians, ja que és la més nombrosa de tota la comunitat. Més d’11.000 festers desfilen en esta Gran Entrada, en catorze comparses, set mores i set cristianes. 

La retransmissió arrancarà amb el primer bombo de la Banda Municipal de Música de Villena, que amb el protagonisme d’Andrea Verdú i Noemí Amorós, les regidores de les festes d’enguany, inicien la desfilada amb el pasdoble La entrada. Milers de persones canten este pasdoble en un dels moments més emocionants de les festes.

A més, Villena és tot un referent en indumentària i confecció en este terreny, i cada any compta amb més de cinquanta esquadres especials que estrenen vestit.

També et pot interessar

stats