À Punt i Cáritas reforcen el seu vincle per visibilitzar més la seua acció solidària

La cadena autonòmica renova el conveni de col·laboració que inclou el desenvolupament social i els col·lectius més vulnerables

Alfred Costa, director general d'À Punt i Aurora Aranda, directora de Càritas València
Alfred Costa, director general d'À Punt i Aurora Aranda, directora de Càritas València / Departament de Comunicació
02 d'octubre 2024 - 16:55

À Punt Radiotelevisió Valenciana renova el conveni subscrit el 2021 amb Càritas Diocesana de València i reforça així el compromís amb el desenvolupament social i els col·lectius més vulnerables.

La cadena autonòmica i Càritas col·laboren per a impulsar iniciatives d’interés públic destinades a millorar la situació social de la ciutadania en matèria d’inclusió, sanitària, educativa, informativa i d’ocupabilitat.

À Punt, com a mitjà públic autonòmic, col·labora amb la implantació social i territorial de l’entitat, i amb la seua capacitat de sensibilització de la societat valenciana, per a promoure l’acció social en favor dels col·lectius en situació de pobresa, vulnerabilitat i exclusió.

La cadena autonòmica i Càritas col·laboren per a impulsar iniciatives d’interés públic
La cadena autonòmica i Càritas col·laboren per a impulsar iniciatives d’interés públic

Per al director general d’À Punt, Alfred Costa, “la solidaritat i la sensibilitat amb els col·lectius vulnerables són valors que formen part de la nostra identitat com a mitjà de comunicació públic. I renovem este acord per a visibilitzar més l’acció social que Càritas fa cada dia a tota la Comunitat Valenciana”.  

La directora de Càritas València, Aurora Aranda Heras, ha expressat la seua satisfacció per la renovació d'este conveni i el seu reconeixement a la trajectòria de l'ens públic en la sensibilització sobre les realitats de vulneració de drets. En eixe sentit, ha afirmat: “Per a Càritas és molt important mantindre la nostra col·laboració estreta amb À Punt, ja que és un mitjà essencial perquè la societat valenciana siga conscient de les realitats de pobresa més invisibilitzades i conega la nostra tasca en favor de les persones més desfavorides”.

Este acord tindrà una vigència de quatre anys, prorrogable per un període addicional de quatre anys més. 

També et pot interessar

stats