À Punt dispara les visualitzacions de vídeo en xarxes i arriba a les 12,5 milions en setembre

• Els seguidors de TikTok en els comptes dels serveis informatius augmenten un 750% en un any

• Les reproduccions de vídeo anuals en Instagram i TikTok arriben als 87 milions

• Cada mes, els vídeos curts d’À Punt són vistos per 9,2 milions d’usuaris 

• La comunitat d’À Punt en xarxes supera els 722.000 seguidors

Els seguidors de TikTok en els comptes dels serveis informatius augmenten un 750% en un any
Els seguidors de TikTok en els comptes dels serveis informatius augmenten un 750% en un any / À Punt
15 d'octubre 2024 - 15:04

À Punt ha demostrat una gran capacitat per a connectar amb la seua audiència en les plataformes socials tant dels serveis informatius (À Punt Notícies) com de programes de la cadena (À Punt Mèdia) i ha aconseguit xifres excel·lents en l'últim any. En eixe sentit, À Punt ha disparat les visualitzacions de vídeo en xarxes i ha arribat a les 12,5 milions en setembre; una xifra que puja fins als 63,7 milions en els últims 12 mesos.

Balanç d’À Punt Notícies

Pel que a les publicacions d’À Punt Notícies en TikTok i en Instagram, han sigut vistes per 3,3 milions de persones i han arribat a un total de 10,3 milions de comptes en els últims 12 mesos. 

Quant a les reproduccions de vídeo, durant el mes de setembre, van sumar 4,5 milions i han assolit un total de 44,3 milions des d'octubre de 2023 fins a setembre de 2024. Esta tendència creixent es reflecteix també en l'augment de seguidors, amb un increment del 70% en Instagram i un impressionant 750% en TikTok en l'últim any.

La comunitat de seguidors continua expandint-se a un ritme notable. De fet, en Instagram, el perfil d’À Punt Notícies ha sumat cinc nous seguidors per cada usuari que ha deixat de seguir el compte en els últims 90 dies. 

Balanç d’À Punt Mèdia

En total, els vídeos curts d’À Punt Mèdia en TikTok i Instagram han arribat a 5,9 milions d'usuaris, amb un abast acumulat de 20,4 milions de comptes en els últims 12 mesos. Setembre va ser especialment prolífic, amb els vídeos de TikTok i Instagram sumant 8 milions de reproduccions, i es van assolir un total de 42,7 milions en l’últim any.  

El creixement és enormement destacable en TikTok, on À Punt ha crescut un 177% en seguidors en els últims 12 mesos, mentre que en Instagram l'augment va ser del 70%. 

La comunitat de seguidors de les xarxes d'À Punt Mèdia (Facebook, Instagram, X, TikTok i Youtube), juntament amb les d’À Punt Notícies, sumen 722.000 seguidors. 

Amb estos resultats, À Punt es consolida com un referent en la creació de contingut digital i continua ampliant la seua comunitat de seguidors, fet que demostra el seu compromís amb la difusió de notícies amb rigor i entreteniment de qualitat en les xarxes socials.

També et pot interessar

stats