À Punt emet l’últim capítol de ‘Sacha a Nova York’ amb un duel entre el pilotari valencià i el millor jugador del món

Este dijous a la nit s’augura una partida històrica en À Punt que enfronta els millors jugadors de one wall d'Europa i Nord-amèrica

La partida definitiva: Sacha Kruithof contra Tywan Cook, el millor pilotari del món en modalitat 'one world'
La partida definitiva: Sacha Kruithof contra Tywan Cook, el millor pilotari del món en modalitat 'one world' / À Punt
24 de juliol 2024 - 11:25

Demà arriba el moment més esperat de la sèrie Sacha a Nova York. À Punt emet l’últim capítol este dijous 25 de juliol a les 22:45 hores i l’audiència podrà assistir a la partida final entre el nostre pilotari internacional, Sacha Kruithof, i Tywan Cook, el millor jugador de pilota del món de la modalitat one wall. 

El duel entre els dos grans pilotaris, el valencià i el nord-americà, s’ha forjat al llarg de la sèrie. Després de quatre setmanes intenses d'entrenament amb el seu mentor, William Polanco, i el preparador físic Luis Castillo, Sacha està llest per a intentar aconseguir la gesta. El jugador d'Orba s'ha enfrontat a tota mena de rivals de màxim nivell per a preparar el duel final. Una partida definitiva en què el valencià promet donar la seua millor versió i demostrar que pot arrabassar el tron al rei de les pistes de Nova York.

El duel estarà protagonitzat pel nostre pilotari Sacha Kruithof i Tywan Cook
El duel estarà protagonitzat pel nostre pilotari Sacha Kruithof i Tywan Cook / À Punt

Sacha arriba al repte final amb molta il·lusió, però conscient que haurà de fregar la perfecció per a imposar-se a Tywan Cook, un jugador letal en la treta i amb una condició física excel·lent.

La gran partida tindrà lloc a les mítiques pistes de West 4th Sreet, al cor de Manhattan, escenari habitual d’este esport purament novaiorqués… i valencià. Contra tots els pronòstics, serà Sacha Kruithof capaç de doblegar el número u i assolir el repte?

Els capítols anteriors de Sacha a Nova York estan disponibles a la carta i estan tenint una gran acollida fora de la Comunitat Valenciana, especialment a Nova York, la segona ciutat amb més espectadors a través del web per darrere de València. La sèrie és la primera producció d’À Punt que s’ha subtitulat a l’anglés i que n’ha facilitat el consum en zones angloparlants. 

També et pot interessar

stats