À Punt estrena dilluns el programa esportiu ‘Grada 20:30’

Juanma Melero i Isabel Sánchez presenten este espai en directe que ofereix entreteniment, actualitat i anàlisi

Juanma Melero i Isabel Sánchez, presentadors del nou programa esportiu d'À Punt: 'Grada 20:30'
Juanma Melero i Isabel Sánchez, presentadors del nou programa esportiu d'À Punt: 'Grada 20:30' / Miguel Lorenzo
06 de setembre 2024 - 11:38

A partir del dilluns 9 de setembre, la millor informació esportiva la tindràs en À Punt amb el programa Grada 20:30. Presentat per Juanma Melero i Isabel Sánchez, el nou espai compta amb els tertulians més destacats del món del futbol que debatran cada dia sobre l’última hora de la Lliga i del futbol nacional i internacional. A quina hora? Abans de l’informatiu de la nit, concretament, a les 20:25 hores.

De dilluns a divendres, Grada 20:30 ofereix en directe l’actualitat del món de l’esport en general i del futbol en particular amb les millors imatges de la Lliga de Primera i Segona Divisió. Informació, però també reflexió, debat i polèmica des d’un punt de vista dinàmic i desenfadat. Des dels gols més espectaculars fins a les polèmiques que genera l’univers del baló analitzat amb rigor, però sense pèls en la llengua.

Dirigit per Pep Doménech, editor d’Esports d’À Punt, el programa comptarà amb la presència dels millors tertulians del periodisme esportiu. Alguns dels noms que estaran presents en la grada són Cristina Bea, Mónica Benavent, Pedro Morata, Paco Lloret, Fran Guaita, Hugo Ballester, Esther Collado, Dani Meroño, Manolo Montalt, Paco Polit, Diego Picó, Toni Cabot o Kike Mateu, entre molts altres.

Alguns dels tertulians que estaran sentats en 'Grada 20:30'
Alguns dels tertulians que estaran sentats en 'Grada 20:30' / À Punt

Per al director general d’À Punt, Alfred Costa, “amb Grada 20:30, À Punt fa un pas avant en l’aposta per a oferir esport i entreteniment alhora amb un programa que combina informació i opinió en un format àgil que no deixarà indiferent ningú”. “D’esta manera, donem veu a l’afició de manera directa amb la passió amb què es viu el futbol”, ha afegit, Costa.

Programació esportiva que continua esta temporada

Amb Grada 20:30, À Punt amplia l’oferta d’informació esportiva i se suma a la programació ja consolidada que barreja experiència i joventut a parts iguals. En este sentit, Anaïs Ordóñez presentarà els Esports de l’NTC Migdia, de dilluns a divendres mentre que un altre jove talent de la casa, Sergi Escrivà, serà la cara dels Esports en l’NTC Cap de Setmana.

A banda de la cobertura de l’actualitat dels equips valencians en totes les edicions d’À Punt NTC, podràs escoltar en la ràdio, de dilluns a divendres i en horari de 15 a 16 hores, Esports À Punt, presentat esta temporada per Dani Hermosilla.

En el programa, els amants de l’esport podran disfrutar de les seccions temàtiques "La nostra flama", amb David Casinos (cada dimarts a les 15:25 h); "El futbol més nostre", amb Paco Polit (cada dimecres, a les 15:25 h) i "À Punt Gaming", amb Dani Meroño (cada dijous, a les 15:25 h).

Ximo Tamarit (divendres) i Gustavo Clemente (de diumenge a dijous) condueixen el programa radiofònic 'Línia de Fons'
Ximo Tamarit (divendres) i Gustavo Clemente (de diumenge a dijous) condueixen el programa radiofònic 'Línia de Fons' / À Punt

Continua també a les 23:00 hores, Línia de Fons, el programa d’anàlisi esportiva que condueix Gustavo Clemente (de diumenge a dijous) i Ximo Tamarit (els divendres). A més, sempre que juguen equips valencians, és el torn de Des de la banda, amb Jordi Sanchis, Raul Pina i Nacho Rodilla al capdavant.

 

 

 

 

També et pot interessar

stats