À Punt farà un especial Nit Electoral 23J amb resultats en directe i anàlisi en clau valenciana

Presentat per Marta Ventura i Mathies Muñoz, començarà a les 19:45 hores i realitzarà connexions amb les seus dels partits a la Comunitat Valenciana i Madrid

Mathies Muñoz i Marta Ventura presentaran el programa electoral especial pel 23J
Mathies Muñoz i Marta Ventura presentaran el programa electoral especial pel 23J / ©Miguel Lorenzo
21 de juliol 2023 - 10:35

La ràdio, la televisió i el web d’À Punt faran seguiment de la jornada electoral d’aquest diumenge. La programació especial mostrarà com es desenvolupa el dia dels comicis generals a la Comunitat Valenciana i a la resta d’Espanya. La ciutadania estarà permanentment informada a través dels serveis informatius de les diferents plataformes de la radiotelevisió valenciana i a partir de les 19:45 h encetarà l’especial nit electoral 23J en clau valenciana per a informar en directe dels resultats i analitzar-los amb veus reconegudes.  

Presentat per Marta Ventura i Mathies Muñoz, l’especial nit electoral farà públic a les 20:00 h, només tanquen els col·legis electorals, les dades del sondeig elaborat per l’empresa Sigma Dos. Els acompanyarà una taula d’anàlisi amb els periodistes Vicente Ordaz (cap d’Informatius de Cope) i Quico Arabí (periodista i escriptor) i els politòlegs Susi Boix i Joan Gonçales.

El dispositiu dels serveis informatius d’À Punt per a informar dels resultats del 23J inclou directes en les quatre seus dels partits polítics a Madrid i a València, a més del centre de dades del Ministeri de l’Interior. I com s’ha fet durant tota la campanya, es farà en clau valenciana, amb especial atenció als resultats en les tres circumscripcions de la Comunitat Valenciana: Castelló, València i Alacant.

L’etiqueta per a seguir en xarxes socials el desenvolupament de la jornada és #23JÀPunt a través de la qual es podrà participar en la conversa social sobre els comicis generals. 

També et pot interessar

stats