À Punt retransmet demà dissabte en directe la final del Certamen Coral Internacional de Habaneras y Polifonía de Torrevieja

● Serà a les 22:15 hores, des de l’emblemàtic Teatre Municipal de Torrevella

● És un referent mundial de les havaneres i del cant coral 

● Es tanca així una setmana plena d’actuacions i activitats

La gran gala coral es celebrarà este dissabte 27 a les 22:15 per À Punt
La gran gala coral es celebrarà este dissabte 27 a les 22:15 per À Punt / Ajuntament de Torrevieja
26 de juliol 2024 - 11:34

La final del famós certamen de Torrevella es podrà seguir per À Punt demà dissabte en directe a les 22:15 hores. Serà des de l’emblemàtic Teatre Municipal i els teleespectadors podran veure tant la gran gala coral com la cerimònia de lliurament de premis d’esta 77a edició. 

En la gala de cloenda assistirem a una primera actuació dels cors seleccionats pel jurat. Seguidament, es comunicarà el veredicte i es procedirà al lliurament de premis, per a acabar amb el tradicional cant comú de l'obra obligada, que enguany és Con un beso, del prestigiós compositor local Aurelio Martínez, amb lletra de José Antonio Quesada.

Els membres del jurat que han valorat les actuacions dels grups participants són els directors de corals Alina Orraca (Cuba), Andrea Angelini (Itàlia), José Herrero (Espanya) i Virginia Bono (Argentina), junt amb la soprano espanyola Gloria Fabuel.

Grup coral participant en el certamen
Grup coral participant en el certamen / Ajuntament de Torrevieja

Durant la gala també sabrem els guanyadors del Premi José Hódar Talavera a la millor direcció, el Premi del Públic, el Premi Excel·lentíssima Diputació Provincial d’Alacant i el Diploma d’Or, tant en modalitat d’havaneres com de polifonia. En total, es repartiran 50.000 euros en premis.

Amb l’objectiu de difondre i promocionar la fita cultural més important de Torrevella, que és d’interés turístic internacional des del 1994, l’Ajuntament i À Punt han firmat un conveni de col·laboració que s’ha materialitzat per primera vegada en una cobertura completa en totes les finestres de la cadena autonòmica: televisió, ràdio, web i xarxes socials.

També et pot interessar

stats