À Punt i la Mostra de València renoven el suport al cine

La televisió autonòmica és mitjà oficial i promou el Valencia Film Afers, un fòrum per a facilitar el finançament de pel·lícules valencianes 

Jose Luis Moreno, Rosa Roig i Alfred Costa
Jose Luis Moreno, Rosa Roig i Alfred Costa
26 de setembre 2024 - 12:37

Per sèptim any consecutiu À Punt és el mitjà oficial de la 39a edició del Festival Mostra de València - Cinema del Mediterrani. Del 24 d’octubre al 3 de novembre, la radiotelevisió valenciana promocionarà en totes les seues plataformes este festival, que és una de les principals cites cinematogràfiques de la Comunitat Valenciana i referent cultural a la ciutat de València.

El director general d’À Punt, Alfred Costa, i el regidor de Cultura de l’Ajuntament de València i president de la Mostra de València i Iniciatives Audiovisuals, José Luis Moreno, han firmat hui el conveni en les instal·lacions de la cadena autonòmica a Burjassot.

À Punt participa en la Mostra amb l’estrena de pel·lícules produïdes per Radiotelevisió Valenciana i manté el patrocini del València Film Afers, el Fòrum de Coproducció Internacional de Mostra de València, que tindrà lloc els dies 29 i 30 d’octubre al Palau de la Música per a ajudar a trobar finançament a les produccions valencianes. En eixe marc se celebrarà el 29 d’octubre La Nit À Punt, una cita que proporcionarà als professionals del sector audiovisual valencià un punt de trobada en el qual debatre, compartir experiències i ampliar la xarxa de contactes internacionals.

Per al director general de la cadena autonòmica, Alfred Costa, “À Punt no pot faltar a esta cita perquè és una de les finestres de la ciutat de Valencià al món i hem de donar-li tota la projecció que mereix este festival”. “Destaca en la nostra col·laboració, la celebració de La Nit À Punt on, a banda de donar visibilitat a les projeccions, es crea l’espai de trobada de professionals del Mediterrani per a ajudar els productors valencians a trobar finançament i projecció fora”, afig.

Al respecte, el regidor de Cultura de l’Ajuntament de València i president de Mostra de València i Iniciatives Audiovisuals, José Luis Moreno, ha assenyalat que “és imprescindible que À Punt i la Mostra vagen de la mà, perquè és una manera d’arribar als valencians no només de la ciutat de València, sinó de tota la comunitat”. “El festival aspira a consolidar-se, a arribar al públic, i que la gent que durant la pandèmia va deixar d’anar al cine, torne a les sales, a banda de descobrir obres noves i nous cineastes”, explica.

Durant el període de celebració de la Mostra de València, el web https://www.apuntmedia.es/ obrirà un microlloc específic connectat al web oficial del festival on es podrà consultar la programació.

 

 

També et pot interessar

stats