À Punt ofereix esta vesprada en directe la telefonada a les noves falleres de València 2025

A partir de les 18:30 hores es podrà seguir el moment més emocionant que esperen les corts d’honor en el programa En directe

Foto Ajuntament de València
La telefonada a les 18.30 hores en directe / Ajuntament de València
14 d'octubre 2024 - 09:43

Les càmeres d’À Punt ofereixen esta vesprada en directe l’acte que ompli de nervis el món faller. La retransmissió de la telefonada de l’alcaldessa de València, María José Catalá, per a anunciar els noms de les falleres major i infantil de les Falles 2025 es farà a les 18:30 hores des de l’hemicicle de l’Ajuntament de València.

El programa En directe, que presenta Àlex Blanquer amb Ferran Cano de Fas Festa, és la finestra que mostrarà el moment més emocionant que esperen a casa 26 famílies valencianes.

Foto Filmax / Junta Central Fallera
Foto Filmax / Junta Central Fallera

Per a l’ocasió hi haurà nou reporters que estaran pendents dels llocs afortunats traslladant tot el que passe a les cases i els casals fallers. Berta Báidez, Belén García Cantavella, Pasqual Herreros, Alba Campos, Joan Lluís Escoda, Carles Navarro, Claudia Argent, Ampa Caballero i Mª Carmen Montes viuran de prop l’emoció. Només es desvelen els noms de les elegides, major i infantil, els equips del programa visitaran la xica i la xiqueta afortunades i podrem escoltar les seues primeres paraules davant de les càmeres de la televisió pública valenciana.

Demà dimarts de matí, les noves falleres majors visitaran les instal·lacions d’À Punt, com és tradició l’endemà del nomenament. De vesprada, les veurem vestides amb la riquesa de la indumentària valenciana per a l’acte de la Proclamació, que À Punt emetrà també a partir de les 18:30 hores.

També et pot interessar

stats