À Punt retransmetrà en directe els ‘Encierros de Onda’

Del dijous 24 d'octubre al dissabte 26, À Punt ofereix per televisió i per web estes festes valencianes

À Punt Ajuntament d'Onda Sergio Puig Carmina Ballester Alfred Costa
À Punt Ajuntament d'Onda Sergio Puig Carmina Ballester Alfred Costa / À Punt
26 de setembre 2024 - 13:41

À Punt retransmetrà en directe els ‘Encierros de Onda’, que se celebraran del 24 al 26 d'octubre. El director general de la radiotelevisió valenciana, Alfred Costa, i l'alcaldessa d'Onda, Carmina Ballester, han acordat hui fer la difusió a través de la televisió autonòmica per a internacionalitzar esta tradició que forma part de la cultura i el patrimoni onder.

És la primera vegada que À Punt emet en directe este acte multitudinari que atrau aficionats taurins de tot Espanya per a disfrutar d’esta festa amb les millors ramaderies. En esta edició, seran els bous de lídia de Monteviejo, Madroñiz i Torrestrella els que protagonitzaran este recorregut pels carrers d'Onda.

A les 12:00 hores, en directe, À Punt retransmetrà el dijous 24 d'octubre i el divendres 25 els ‘Encierros de Onda’ en el magazín Bon dia, Comunitat Valenciana, presentat per Ximo Rovira i l’ondera Gemma Juan. El dissabte 26 d'octubre, s’informarà d’este espectacle en l’informatiu NTC Migdia, que comença a les 14:00 h, tal i com es va fer també recentment en la ‘Entrada de Toros y Caballos de Segorbe’.

Per al director general, Alfred Costa, “estes retransmissions en directe s'emmarquen dins del pla de cobertura que estem desenvolupant de l’inici de l’estiu amb la incorporació a la programació televisiva de nombrosos events festius amb antiquíssima tradició i que fins ara no havien tingut visibilitat”.

Per part seua, l'alcaldessa d'Onda, Carmina Ballester afirma que “la Fira d’Onda s'ha consolidat com un reclam de primer nivell en tot el país amb un impacte milionari en l'economia local. Per això, des del govern municipal treballem per a visibilitzar tot allò que ens fa sentir tan orgullosos: les nostres festes, tradicions, patrimoni material i immaterial, gastronomia i cultura. I ara ho fem de la mà de la televisió pública perquè, sense dubte, la nostra Fira és de gran interés públic, i volem agrair-li el seu compromís”.

També et pot interessar

stats